T PAKHUIS

T PAKHUIS Puik voor je buik - 100% dagvers

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 451 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij t Pakhuis. Meer weten? Ontdek meer

21 mei 2022 om 21:32 Goed eten en een hele aardige bezorger. Ik ga hier vaker bestellen.Verder wil lou, iris, Lau, het zusje van Lau en ballon Stijn een hele fijne avond wensen op Soenda. Geniet ervan
20 mei 2022 om 18:15 Weer van genoten zoals altijd! Knap dat alles zo warm (heet) bezorgd wordt gezien de afstand.
20 mei 2022 om 8:28 Eten was nog goed warm en heerlijk. De van te voren aangegeven bezorgtijd was exact.
14 mei 2022 om 20:25 Grote porties en super lekker! Ook snel bezorgd op zaterdagavond.
14 mei 2022 om 18:51 Mooi concept. Van alles wat. Dus iedereen tevreden. En super lekker!!
7 mei 2022 om 23:33 Zoals altijd was het weer heerlijk. Lekkere gerechten, veel smaak en goede porties en bezorgen doen ze met een glimlach. We bestellen hier graag!
7 mei 2022 om 19:36 Weer heerlijk gegeten. Het is erg smakelijk en wordt goed warm afgeleverd. Ook gewone gerechten zonder patat. En heerlijke toetjes. Vooral de tiramisu is een aanrader
2 mei 2022 om 12:30 Wij hadden helaas een kinder menu zonder cadeautje en een hele lange blonde haar in onze salade..
30 apr 2022 om 11:14 Altijd top. Ik bestel hier bijna elke week wel. En het is altijd topkwaliteit en de mensen die het maken en bezorgen zijn altijd super aardig. Grote aanrader. De kwaliteit die je krijgt voor de prijs is veruit het beste van alle bezorgers in Ede.
30 apr 2022 om 8:52 Sneller bezorgd dan de indicatie en het eten was weer super goed!
29 apr 2022 om 22:15 De gehele bestelling zag er erg goed uit, netjes alles in schone bakjes en mooi bestek erbij. De smaak daarintegen was niet goedFajita vlees was koud en keihard. Niet doorheen te komen. Het taco vlees was enorm vettig. De churros smaakte naar zeep.
28 apr 2022 om 20:07 Erg lekker weer. Snelle bezorging, kwartier eerder dan de app zei. Churros ook goed gelukt. Fijn dat de rijst met groente en de kip korma apart zit, zo kan je zelf kijken welke groete je wilt en de hoeveelheid rijst. Alleen wel veel ui.